İş Sanat Konserleri’nden pop ve rock müziğinin ünlü isimlerinin konserlerine, Ocak 2020’nin en önemli konserleri…

2020 hızlı başladı! Ocak ayında İstanbul’un dört bir köşesinde birbirinden güzel konserler var. Ajandanıza ekleyin!

İş Sanat Konserleri

İş Sanat’ın yeni konser sezonu geçen yıl 14 Kasım’da start aldı. Klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösterileri ve çocuk oyunlarına, bu dopdolu program yedi ay sürüyor. Ocak 2020’den etkinlikleri sıralayalım: 15 Ocak’ta Muzaların Türküsü, 22 Ocak’ta Cahit Berkay’ın Antolojisi, 24 Ocak’ta Antonio Zambujo, 26 Ocak’ta Fırtına: Beethoven-Shakespeare.

Alexander Chaushian-İstanbul Resitalleri

Yerevan doğumlu Viyolonselci Alexander Chaushian, Tchaikovsky ve ARD gibi iki önemli yarışmanın ödüllü sanatçısı. 18 Ocak 2020 tarihinde, Sakıp Sabancı Müzesi the Seed’de. Ocak ayının önemli etkinliklerinden…

Gülsin Onay

Gülsin Onay, Dünya’da Çocuk Felci ile Mücadeleye destek için Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde. Usta sanatçı Gülsin Onay için 16 Ocak 2020’de kimseye söz vermeyin!

Best of Mazhar Alanson

Mazhar Alanson, 29 Ocak 2020 tarihinde, Caddebostan Kültür Merkezi Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor. Mazhar Alanson’un ve tabii ki MFÖ’nün klasikleşen şarkılarını canlı canlı dinlemek isteyenlere…

İş Sanat Konseri

Ayyuka

17 Ocak 2020’de, Zorlu PSM Studio’da, geçen ekim ayında son albümleri Maslak Halayı’nı yayınlayan Ayyuka’nın konserine davetlisiniz! Farklı şehirlerde yaşayan grup üyelerini bir arada, canlı canlı dinlemek isteyenlere…

Gaye Su Akyol

Son dönemlerde adı sık sık gündeme gelen Gaye Su Akyol; geleneksel müziğin, fütürist surf’ün ve post-punk’ın zıtlıklarını psikedelia’yla bir araya getiriyor. Gaye Su Akyol, 18 Ocak 2020 tarihinde Dorock XL Kadıköy’de. “Hologram İmparatorluğu” adlı ikinci albümü ile yurtdışında da ünlenen Gaye Su Akyol’u bir de canlı dinleyin.

Pilli Bebek

Pilli Bebek; gitar ve vokalde Cem Kısmet, bas gitarda Can Yücel Korkut, gitar ve geri vokalde Emre Yalçıntaş ve davulda Çağlar Aytan’dan oluşuyor. Pilli Bebek; 17 Ocak’ta, Kadıköy’deki The Wall Saloon & Performance’ta. Pilli Bebek’in konseri, Ocak ayında kaçırılmaması gereken konserlerden.

Yıldız Tilbe

Pop müziğin sevilen isimlerinden Yıldız Tilbe, sevilen şarkılarıyla Jolly Joker Vadistanbul’da. 22 Ocak 2020 tarihi için yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Mark Eliyahu

Kamança üstadı Mark Eliyahu, İstanbul’u çok sevdiğini her röportajında dile getiriyor ve yine bir konser için İstanbul’da. Azeri, Türk ve İran müziğinin en rafine örneklerini icra edecek. Mark Eliyahu, 24 Ocak’ta, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

Oscar 2020 adayları” başlıklı blog yazımıza gidebilir ya da Eğlen kategorisine geri dönebilirsiniz.